Oplossingen

© Myth Architects

Aluminium

De productie en de opvolging van de installatie van aluminium constructies vormt het hoofdbestanddeel van onze activiteit.

Studie van uw project.
Wij hebben het verlangen en de capaciteit om uw dromen waar te maken dankzij ons team en onze technische middelen. Vanaf het prille begin van uw project kunnen onze projectleiders, bijgestaan door onze ontwerp- en engineeringafdeling, u oplossingen voorstellen die voldoen aan zowel uw technische als esthetische eisen, naast de veiligheids-, stabiliteits- en isolatienormen die eigen zijn aan elk van onze projecten. Onze toegevoegde waarde ligt in onze flexibiliteit, kwaliteit en deskundigheid.

Alleen de beste beglazing.
Wij werken aan projecten die uitzonderlijk goed afgewerkt en technisch gedurfd zijn, ongeacht de schaal van een architectuurproject. Onze productie stelt ons in staat te voldoen aan alle vragen naar op maat gemaakte beglazing van hoge kwaliteit.

De beste, de mooiste, de meest innovatieve.
Onze projecten onderscheiden zich door hun esthetiek en hun kwaliteit van uitvoering. Daarom vertrouwen de grootste architecten van België ons hun aluminium en stalen schrijnwerk toe.